Interviews met mij over mijn onderzoek

De afgelopen tijd zijn er verschillende interviews met mij verschenen over mijn onderzoek. Je vindt ze hieronder.

Het Taalmuseum, een netwerkorganisatie in Leiden die uiteenlopende partijen rond taal bij elkaar brengt, interviewde mij over mijn proefschrift. Hieronder plaats ik een voorproefje; het complete interview is hier te lezen.

Een fragment uit het interview door het Taalmusesum met Kila van der Starre (klik op de afbeelding voor het complete interview).

Truus Roeygens interviewde mij voor het online poëzietijdschrift Meander. Hieronder plaats ik een voorproefje; het complete interview is hier te lezen.

Een fragment uit het interview door Meander met Kila van der Starre (klik op de afbeelding voor het complete interview).

Riny Jans interviewde mij voor het boek Uit liefde voor de poëzie, een bundel interviews, uitgegeven door Poëziecentrum Nederland, in het kader van het twintigjarig jubileum van het Poëziecentrum.

Joep van Ruiten interviewde mij voor Dagblad van het Noorden over Instagrampoëzie. Hieronder plaats ik een voorproefje; het complete interview is hier achter een betaalmuur te lezen.

Een fragment uit het interview door Joep van Ruiten in Dagblad van het Noorden met Kila van der Starre (klik op de afbeelding voor het complete interview achter een betaalmuur).