Twee online interviews

De afgelopen weken interviewde twee powerwomen mij voor literaire websites. Julia Maria Keers vuurde vragen op mij af voor de fantastische website Books&Bubbles en Judith Tielemans wilde alles van mij weten voor de geweldige splinternieuwe blog Woordenkunst.

books bubbles

 

In de reeks ‘Literair vragenvuur’ van Books&Bubbles greep ik de kans te praten over Milan Kundera, Gerard Reve, Astrid Lampe, Ingmar Heytze, Sappho, Kenneth Goldsmith, Marjaleena Lembcke, mijn geweldige studenten en natuurlijk… Candlelight! Bovendien bleek ik de eerste te zijn in de reeks die niet gruwelt van de e-reader.

Lees het interview op Books&Bubbles hier.

woordenkunst

In het interview op Woordenkunst vertel ik met plezier over ‘Poëzie in Carré’, mijn empirisch onderzoek op de ‘Nacht van de Poëzie’ en de finale van het ‘Belgisch Kampioenschap Poetry Slam’, poëzie op het internet en Geert Wilders.

Lees op de website van Woordenkunst het eerste deel en het tweede deel van het interview.